BCC bertelsen coach & consult

Menu
Forsiden
Hvem er vi?
CV
Referencer
Kontakt

Management
No Cure No Pay
Coaching Guide
Business Coaching
Executive Coaching
Leadership Coaching
Forandringsledelse
Kompetenceudvikling
Konflikthåndtering
MBTI


Coaching No Cure No Pay

Coaching er med tiden blevet et begreb, der er så omfangsrigt, at det mister seriøsitet og troværdighed og med rette kritiseres for sin mangel på gennemsigtighed. Men coaching i sin oprindelige betydning, praktiseret med professionel kompetence, kan faktisk være en stor hjælp til såvel kvalificering af god ledelse, som til selvindsigt & personlig afklaring.

Hos BCC tager vi konsekvensen af den uheldige udvikling, der er sket med coachingbegrebet. Du skal selvfølgelig ikke betale, hvis du ikke oplever at få noget med hjem og derfor ikke vil fortsætte coachingen.

I praksis betyder No Cure No Pay, at du ikke betaler honorar for de to første coachsessions á 1½ time, men alene betaler for de faktiske udgifter til transport eller andet i forbindelse med coachingen. Vælger du derimod at fortsætte coachingen, skal du naturligvis også betale honorar for de to første sessions.


Din mening er vigtig. Klik her: BCC bertelsen coach & consult - Østrupvej 106, DK 3670 Veksø Sj. - +45 3119 2252 - mail to: info@bertelsen-cc.dk
System, Design and Hosting by VirkPaaNettet.dk