BCC bertelsen coach & consult

Menu
Forsiden
Hvem er vi?
CV
Referencer
Kontakt

Management
No Cure No Pay
Coaching Guide
Business Coaching
Executive Coaching
Leadership Coaching
Forandringsledelse
Kompetenceudvikling
Konflikthåndtering
MBTI


Business Coaching

I Business coaching er det "forretningen" der er i fokus. Business coaching har som omdrejningspunkt spørgsmål der retter sig mod virksomhedens indtjening, konkurrencedygtighed, fremtidssikring og image, men drejer sig også om størst mulig tilfredshed hos virksomhedens stakeholderes, hvad enten det er aktionærere, bestyrelse, samarbejdspartnere eller ansatte.

Til forskel fra Executive coaching og Leadership coaching er det ikke chefen ell. lederen som person der er i fokus, men derimod de opgaver som chefen varetager og har det ledelsesmæssige ansvar for.

Selvfølgelig har chefens personlighed og væremåde stor indflydelse på de opgaver han/hun varetager og har ansvar for og derfor kan det i praksis være svært at trække en klar skillelinie mellem de forskellige coachformer. Ofte vil det være en god idé at kombinere 2 coachformer, den personlige og den forretningsmæssige, omend det i den konkrete coachsession skal stå lysende klart, hvad det er der er i fokus.


Din mening er vigtig. Klik her: BCC bertelsen coach & consult - Østrupvej 106, DK 3670 Veksø Sj. - +45 3119 2252 - mail to: info@bertelsen-cc.dk
System, Design and Hosting by VirkPaaNettet.dk