BCC bertelsen coach & consult

Menu
Forsiden
Hvem er vi?
CV
Referencer
Kontakt

Management
No Cure No Pay
Coaching Guide
Business Coaching
Executive Coaching
Leadership Coaching
Forandringsledelse
Kompetenceudvikling
Konflikthåndtering
MBTI


Executive Coaching

Topchefens behov for feedback fra andre end sin bestyrelse,- er ofte overset. Alt for tit udebliver den feedback, som også for topchefen er nødvendig, for at bringe balance mellem chefens eget selvbillede og omgivelsernes billede af chefen. Topchefen er i et over/underordnet forhold til virksomhedens øvrige ledere og medarbejdere, hvorfor en (h)vis forsigtighed i feedbacken til topchefen er forstålig. Mange topchefer oplever ikke selv, at feedbacken til dem er præget af forsigtighed eller tilbageholdenhed, men de ser kun den feedback de får,- ikke den de kunne have fået.

Ud over en (h)vis tilbageholdenhed i feedback til topchefen på væremåde, omgangstone & omgangsform, kan forsigtigheden også ramme feedback på topchefens holdninger & værdier, analyser og konkrete forslag. Den forsigtige og mangelfulde feedback kan blive en alvorlig barriere for det kvalificerede beslutningsgrundlag og den konkrete stillingtagen.

En kompetent coach kan i vid udstrækning tilbyde den feedback, som topchefen har alvorligt brug for, både når det handler om topchefens personlige fremtræden og når det handler om refleksioner i forbindelse med konkrete beslutningsprocesser. Men et privat netværk af kompetente folk, der gerne vil bidrage, kan også være en løsning. Se iøvrigt "Coaching Guide" til venstre i Management menuen.


Din mening er vigtig. Klik her: BCC bertelsen coach & consult - Østrupvej 106, DK 3670 Veksø Sj. - +45 3119 2252 - mail to: info@bertelsen-cc.dk
System, Design and Hosting by VirkPaaNettet.dk